Білкове печиво до Різдва: рецепти спортменів

03.01.2023
Білкове печиво до Різдва: рецепти спортменів

Шукаєте нове натхнення для нетрадиційних та корисних солодощів? Тоді пропонуємо вам ексклюзивні рецепти різдвяного білкового печива від амбасадорів бренду NUTREND.

Ванільні протеїнові булочки від Терези Тимової

Інгредієнти:

150 г борошна
30 г ванільного протеїну 100% WHEY PROTEIN
1 чайна ложка ванільного ароматизатора
100 г мигдального борошна
60 г кокосового масла
1 яйце
половина чайної ложки цедри лимона
цукрова пудра для покриття

Метод:

Змішайте два види борошна і ванільний протеїн у мисці та перемішайте. Далі додайте цедру лимона, ванільний ароматизатор, розтоплене масло і яйце. Приготуйте тісто для заповнення форм. Випікати в розігрітій до 170 градусів духовці приблизно 10 хвилин.

Кокосові кульки

Інгредієнти:

100 г сушеного тертого кокоса
30 г 100% Whey Protein білий шоколад і кокос
200 г сухого кокосового молока
50 г розм’якшеного вершкового масла
якщо тісто розсипається, просто додайте краплю кокосового молока
цілий мигдаль, очищений
кокос для покриття

Метод:

Спочатку змішайте суху суміш, тобто сухе кокосове молоко, тертий кокос і протеїн. Потім додайте в суміш розм’якшене масло і замісіть тісто. На кожну кульку вистачить трохи тіста, щоб сховати мигдаль. Потім загортаємо кульку в кокос. Вуаля, кульки готові!

Кокосовий рулет

Інгредієнти:

30 г 100% Whey Protein брауні
10 г какао
3 яйця
250 г м”якого сиру
Кокосова стружка
30 г 100% Whey Protein білий шоколад+кокос або підсолоджувач (мед, цукор тощо)

Метод:

Збийте яєчні білки в мисці до пінки і змішайте з яєчними жовтками, какао і протеїном зі смаком брауні. Викладаємо суміш на папір для випічки на деко і ставимо в духовку при 180 C приблизно на 10 хвилин. У другій мисці змішати сир з протеїном або підсолоджувачем і кокосовою стружкою, можна також додати шматочки фруктів. Потім викладіть суміш на випечений бісквіт, згорніть рулет і загорніть його в харчову плівку та дайте застигнути в холодильнику.

Арахісове печиво від Валерії Слапнік

Інгредієнти:

2/3 склянки кокосового цукру
30 г 100% Whey Protein ваніль
2 яйця
1 чашка DENUTS CREAM арахісове масло

Метод:

Змішайте всі інгредієнти до отримання однорідної консистенції (для тіста для печива). Зробіть з нього кульки. Руками сформуйте печиво товщиною близько 0,5 см. Випікати приблизно 10 хвилин.

Нагору
Кошик

Немає товарів у кошику.