Шукаєте нове натхнення для нетрадиційних та корисних солодощів? Тоді пропонуємо вам ексклюзивні рецепти різдвяного білкового печива від амбасадорів бренду NUTREND.
Ванільні протеїнові булочки від Терези Тимової
Інгредієнти:
150 г борошна
30 г ванільного протеїну 100% WHEY PROTEIN
1 чайна ложка ванільного ароматизатора
100 г мигдального борошна
60 г кокосового масла
1 яйце
половина чайної ложки цедри лимона
цукрова пудра для покриття
Метод:
Змішайте два види борошна і ванільний протеїн у мисці та перемішайте. Далі додайте цедру лимона, ванільний ароматизатор, розтоплене масло і яйце. Приготуйте тісто для заповнення форм. Випікати в розігрітій до 170 градусів духовці приблизно 10 хвилин.
Кокосові кульки
Інгредієнти:
100 г сушеного тертого кокоса
30 г 100% Whey Protein білий шоколад і кокос
200 г сухого кокосового молока
50 г розм’якшеного вершкового масла
якщо тісто розсипається, просто додайте краплю кокосового молока
цілий мигдаль, очищений
кокос для покриття
Метод:
Спочатку змішайте суху суміш, тобто сухе кокосове молоко, тертий кокос і протеїн. Потім додайте в суміш розм’якшене масло і замісіть тісто. На кожну кульку вистачить трохи тіста, щоб сховати мигдаль. Потім загортаємо кульку в кокос. Вуаля, кульки готові!
Кокосовий рулет
Інгредієнти:
30 г 100% Whey Protein брауні
10 г какао
3 яйця
250 г м”якого сиру
Кокосова стружка
30 г 100% Whey Protein білий шоколад+кокос або підсолоджувач (мед, цукор тощо)
Метод:
Збийте яєчні білки в мисці до пінки і змішайте з яєчними жовтками, какао і протеїном зі смаком брауні. Викладаємо суміш на папір для випічки на деко і ставимо в духовку при 180 C приблизно на 10 хвилин. У другій мисці змішати сир з протеїном або підсолоджувачем і кокосовою стружкою, можна також додати шматочки фруктів. Потім викладіть суміш на випечений бісквіт, згорніть рулет і загорніть його в харчову плівку та дайте застигнути в холодильнику.
Арахісове печиво від Валерії Слапнік
Інгредієнти:
2/3 склянки кокосового цукру
30 г 100% Whey Protein ваніль
2 яйця
1 чашка DENUTS CREAM арахісове масло
Метод:
Змішайте всі інгредієнти до отримання однорідної консистенції (для тіста для печива). Зробіть з нього кульки. Руками сформуйте печиво товщиною близько 0,5 см. Випікати приблизно 10 хвилин.