Нутренд > Силовые виды спорта > Советы > NUTREND HYDRO WHEY - НОВИЙ ПРОТЕЇН ВІД КОМП…

NUTREND HYDRO WHEY - НОВИЙ ПРОТЕЇН ВІД КОМПАНІЇ НУТРЕНД

Природний ізолят сироваткового білку вважається одним з найкращих джерел білка не тільки з точки зору засвоюваності, але також й корисності.

Якщо ж такий вид білку піддати частковому ферментативному гідролізу, то створюється надзвичайно якісний протеїновий продукт для оновлення м'язових волокон після виснажливої фізичної активності та для такого необхідного росту м'язів.

Згідно з найсучаснішими науково-клінічними дослідженнями швидкість перетравлення амінокислот в шлунково-кишковому тракті у звичайних ізолятів є приблизно такою ж, як і у гідролізованих протеїнів. Однак в цих дослідженнях дуже важливим є порівняння реакцію інсуліну, де гідролізати викликають значно вище продукування інсуліну в організмі, ніж звичайні білки.

Оскільки інсулін вважається одним з найпотужніших анаболічних гормонів, він відіграє важливу роль у синтез м'язів. Саме на цю реакцію, безпосередньо пов'язаною із формуванням м'язів, спрямований новий протеїновий продукт компанії Nutrend HYDRO WHEY, який завдяки своїй унікальній формулі продовжує тривалість цієї реакції.

Основною сировиною унікального продукту HYDRO WHEY є саме гідролізований фірмовий ізолят природного не модифікованого сироваткового білку Hydrovon ™ від компанії Glanbia.

Завдяки бережному гідролізу він не втрачає своєї біологічної цінності та відрізняється широким спектром амінокислот. Згідно з таблицями ВООЗ, у порівнянні з більшістю інших сироваткових протеїнів на ринку він має більшу кількість амінокислот. Більш високі показники можуть бути досягнуті, наприклад, лише білковою сумішшю, але у цьому випадку погіршиться та сповільниться процес їх засвоюваності, що не завжди є бажаним явищем.

Продукт HYDRO WHEY також спрямований на мінімізацію побічних реакцій, пов'язаних із споживанням цього гідролізату тими людьми, які страждають від непереносимості лактози. Значна допомога в цьому продукті представлена ферментом кислотної форми лактази під назвою Tolerase ™L. Цей фермент допомагає розщеплювати молочний цукор (лактозу) у шлунково-кишковому тракті.

Незважаючи на те, що звичайний фермент лактази потребує ідеального кислотного середовища приблизно в 6,4 рН (вважається нейтральним) та пізніше інактивується у шлунку, Tolerase ™L працює у значно більш кислому середовищі, а отже забезпечує перетравлення лактози та ідеально підходить всім тим, хто потерпає від непереносимості лактози.

Протеїн HYDRO WHEY також порадує всіх спортсменів, які підтримують режим дієти на певний час, оскільки даний продукт містить аж 80% найкращого білка та нульову кількость цукрів, окрім природних. Підтримці дієтичного режиму також чудово сприяє хром, що міститься в продукті та допомагає організму підтримувати оптимальний рівень глюкози, а також сприяє метаболізму всіх макронутрієнтів.

У рецептурі нового протеїну HYDRO WHEY використовуються виключно натуральні барвники, а чудовий смак цьому продукту надають улюблена стевія та сукралоза.

Ви думаєте, що компанія Нутренд вже більше нічим не зможе здивувати Вас? Тоді спробуйте новий протеїн HYDRO WHEY!

Виняткова засвоюваність даного білкового продукту задовольняє потреби всіх спортсменів, як любителів, так і найвибагливіших професіоналів будь-якого виду спорту. Той, хто потребує високоякісного продукту з високим вмістом легкозасвоюваного білка, тепер має під рукою новий HYDRO WHEY! Його дуже легко розмішувати в чистій воді за допомогою шейкеру Nutrend.

© 2017, переклад з чеської Ольги Ковальчук. При будь-якому використанні матеріалу зазначення його авторства та активне посилання на сайт Нутренд www.nutrend.com.ua (протеїни та інше спортивне харчування в Україні) є обов'язковими.